have a problem with papago R6100

MFM welcomes you to the world of GPS navigation. If you face any problem, feel free to ask our experienced members here :D

Moderators: Moderators, Regional Mappers

Forum rules
1. Be nice to each other and respect the moderators. Post in normal font size, color and weight. Follow Nettiquette
2. This forum is for beginners to ask questions and familiarize themselves to the world of GPS navigation. Senior members are encouraged to answer newbie questions
3. NO abuse, profanity and insults
4. NO spamming, cross posting and opening of duplicate topics
5. NO advertisement post or link
6. NO post/link to warez, cracks, serials or illegally obtained copyrighted content
7. Each message posted is owned by and is the opinion of the original poster. Neither mfm nor its owner or moderators are legally responsible for anything posted on the forum
nccylong
Posts: 1
Joined: Sun Aug 08, 2010 6:34 pm

have a problem with papago R6100

Postby nccylong » Sun Aug 08, 2010 8:42 pm

anyone here using papago R6100 model ??
i just bought a new papago R6100 model from pikom pcfair and i facing a signal problem that showing " no fixed" on system status...i have already tried put it on outside for getting signal for 40mins but still the same , that showing not fixed.. without any signal that i get...anyone can just give me the solution?? will be please and thanks!!

PS* i'm using papago version x7 reality build

pekhern
Posts: 3
Joined: Fri Aug 06, 2010 8:10 pm

Re: have a problem with papago R6100

Postby pekhern » Sun Aug 08, 2010 9:35 pm

i'm having same problem as yours...after update can't receive any signal..pls help

User avatar
tlchuan
Polygon Mapper
Posts: 2009
Joined: Wed Sep 17, 2008 8:15 am
Location: Subang Jaya (x10 & Oregon 300)Garmin 255w sgmy, 2575RLM, Wayway 5035
Contact:

Re: have a problem with papago R6100

Postby tlchuan » Sun Aug 08, 2010 11:00 pm

did you hear any sound like searching for satellite after you have start x7 ?? if yes please hold on it take some time to detect signal :mrgreen:
Image

User avatar
sunn
Senior Mapper
Posts: 3457
Joined: Sun Sep 14, 2008 12:45 pm
Location: Shah Alam (HP4150 & SIRF3 BT, HP6515, Etrex Legend HCX, Omnia i900 16GB, Samsung Note 2, Ipad 2

Re: have a problem with papago R6100

Postby sunn » Sun Aug 08, 2010 11:07 pm

Try reset the unit.

If can't get signal, reset the unit to factory default.

If still can't get signal, please contact your dealer.
It is a merit to forgive others:
The more we forgive the more merit we collect.

(Upload your contribution to MFM drop box if you don't want others to take your contributed tracklogs or POIs. )

basodiodoh
Posts: 6
Joined: Fri Jul 30, 2010 11:44 pm

Re: have a problem with papago R6100

Postby basodiodoh » Mon Aug 09, 2010 8:23 am

hi..
Currently my papago running x6, how to upgrade to x7 version..?


Return to “Newbie Lounge”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests